woensdag 2 oktober 2013

Chocoladefestival



Hooggespannen waren de verwachtingen over het chocoladefestival in Zutphen afgelopen zondag.

Onze winkel (Frans brocante in combinatie met charmante chocolaterie) bestaat namelijk pas sinds 1 juni jl. Voor ons dus een eerste chocoladefestival met de verwachting (volgens de media) van 30.000 man..... Met een klein kraampje voor de deur en onze chocolatier die ter plekke VOC truffels maakte moesten we ons voorbereiden op een mega massa mensen....
Tja wat doe je dan.. hoeveel ga je voorverpakken... komen ze ook de winkel in en hoeveel handjes heb je nodig... allemaal vragen voor de kersverse ondernemer..

Uiteindelijk viel het allemaal wel mee (of tegen?). Een mensenmassa heb ik niet gezien. Wellicht omdat de organiserende chocolatier uit Zutphen erg voordelige bewegwijzering had aangebracht (voor zijn eigen activiteiten dan wel te verstaan..). Bij ons stonden de mensen aandachtig de kunsten van de chocolatier te bewonderen, te proeven en gelukkig viel de proeverij goed in de smaak en namen ook veel mensen een doosje overheerlijke bonbons mee naar huis. Een grote verassing was dat chocoladeliefhebbers ook van brocante hielden waardoor er in de winkel ook heel wat bedrijvigheid was.


Al met al een zeer geslaagd eerste chocoladefestival!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten